Нови странни снимки от Марс. Мистерията на "Червената планета" се заплита.


Преди три дни в канала за видео споделяне YouTube се появи видео клип на който се виждат снимки от Марс със странни знаци върху марсиански скали. Знаците представляват кръстове, които (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!!!) имат еквивалент в църква в Ирландия. След сравнение се вижда, че знаците от марсианската скала и античната църква са 1:1 ..

Това е поредното доказателство, според вярващите в теорията за живота на Марс, че там на Червената планета е имало а може би още има някакъв разумен живот. Странното е че случаите не са единични и напоследък стават все по чести. Първо бяха снимките на хуманоидна фигура, после странните камъни, след това дойдоха видеата на светлини излитащи и кацащи на Марс ... а сега и това.



Ето и видеото;



Друг интересен случай за който света не разбра е, от 2013. Видеото показва че на Марс са открити еквиваленти на египетски артефакти. Статуи и саркофази!?  Дали всичко това може да бъде заблуда и игра на светлината?



Марс пази доста тайни и според запознати и изследователи там се крие и информация за това кои сме ние и от къде идваме. Вижте видеата и преценете сами.

Коментари

  1. milen miladinov20/10/14 18:18

    vazmojno e nqkoga i marsianci da sme bili i poradi neznaina pri4ina da sa sme se zaselili na zemqta i tova e variant :D

    ОтговорИзтриване
  2. Пиер Т. Станиславов22/10/14 07:23

    Ами това разсейва мъглата върху историите за Му и Атлантида .. Това дава много отговори на земните загадки.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Житните кръгове от Чилболтън.

Какво е да си стриймър и как печелят те