30 октомври, 2014

Модерният нощен живот. Порно, наркотици и евтин алкохол ... идеала за "човека" в XXI век (18+)


Всички вие сте ходили на клубове, барове, дискотеки и други подобни места където алкохола е в изобилие, музиката гърми а задръжките и морала минимално количество а някъде тотално липсват. Защо обаче сте там? Задавали ли сте си въпроса?

Там сте не защото ви е приятно, не защото имате нужда от това, не защото ще се срещнете с нови интересни хора а защото е модерно. Модата движи света и тя се определя от група хора имащи се за ВИП (от английски VIP , Very Important Person), които сляпо са следвани от масата. Те ви казват какво да носите, как да се обличате, какво да ядете, къде да ходите и още куп глупости които мислите, че правите по ваше желание а всъщност грешите.Сега обаче пиша за нощния живот, както го наричат, а не за модата като цяло. Та в тези клубове вие сте защото е модерно и в това няма спор, но нека видим света вътре под един друг ъгъл. Първо ще ви покажа едни много интересни гости на варненски "модерен" бар с звучното име ModaBar. Не е колаж а е свалена от социалната мрежа Фейсбук.

Тези двамцата със сигурност са много интелигенти люде можещи да бъдат много добра компания в живота. Иронията на страна но в тях не се вижда нищо друго освен мутренска виза. Фрапиращо в момента е това че те държат оръжие и необезспокоявано си седят на масата, пият си и си се снимат ... Ама разбира се... кой няма макаров, глог или 20см. нож в себе си? То вече всеки си носи, даже аз си спя с кухненския под възглавницата и се ходя до магазина с него....

Сега ще кажете "Ама те тея са охраната!" .. ама не мисля че са охраната. Някак цивилки се разкарват а и на сепаренцето си седят с бутилки пред тях ... До тук с тези двама хубавци. Сега  ще ви покажа друга снимка от клуб в България.


Какви танци само. А за облеклото думи нямам. По добре гола да беше дошла. А познахте ли я коя е? Да, същата, Габриела Радославова "Мис Джуки" ... Фрапирашото е че така изглеждат повечето кифли ходещи по клубовете. Е без танците най-вероятно, но не мога да съм сигурен.

Друга интересна фотография от клубове в България или по правилно е Вулгария ще ви втрещи истински.


Очевидно става дума за някакво участие на родните музикални идоли и икони Борис Дали и Илиян .. но двете момичета какво търсят покрай тях. Те не са им почитателки, а може и да са, но в случая са в ролята на танцьорки. Защо обаче облеклото им е такова? Снимката е от клуб чието име ще запазя в тайна, намиращ се в Слънчев бряг.

И ако ви запознах с голотата и оръжието по клубовете то нека видим и как стои въпроса с наркотиците. Те са част от нощния живот. Всеки вече пуши трева. Тя обаче е най-малкия проблем. Даже не знам дали е проблем на фона на онези бели прахчета и таблетки. Ако не си шмъркал ни веднъж в клубовете, то какво си правел там? Та то малкото уиски без една линия не е същото ... ама е жалко това.

Къде останаха излизанията на заведение с хубавата идея да се видим с приятели, да пием по едно и да се прибираме. Не вече не е така. Отиваме да пием по едно .. шише, да се видим с хора, да забием мацка, която не се знае дали ще е пълнолетна и да ударим една, две линии понеже ако не ударим не ние яко. Ако си млада "дама" то тогава отиваш да се натискаш на онея от първата снимка, защото отпред пред клуба стоят техните Ес-класи, Кайени или БМВ-та а джобовете им са пълни с мангизи. Търсиш си някой готин пич да те изчука и после питаш "Защо няма любов?" ...

автор: Един задръстен блогър!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар