Да поговорим за илюминатите!

Здравейте приятели и читатели на нашият блог. Сега ще поговорим сериозно за една организация забулена в мистерии и тайнства. Организация стояща на върха на пирамидата и управляваща света в момента. тяхната цел е да постигнат "нов световен ред" в който света да бъде новият Содом и Гомор. Те служат на лукавия и почитат Бафомет и  Молох. И още куп неща и създания за които ще стане дума по долу. Да говорим за Илюминатите!

Нов световен ред. Милиарди хора по света живеят в невежество. Пред очите ни политици осъществяват план за световно господство. Още от времето на Наполеон, група от тайни общества използват политиците, за да превземат и управляват Света. Сега, в 21-ви век, техният план е към своя край. Целта на Новия световен ред е централизацията на властта, потулването на всякаква критика към системата, комерсиализацията и продажбата на всичко като продукт. Държавни училища и болници се предоставят в ръцете на частни компании, за да извличат печалби чрез обучението на децата ни и продажбата на синтетични лекарства. Експерименти с болни и опити с нови лекарства са само част от нещата, които се извъшват там. Тайните общества и политическите организации, които строят Новия световен ред, използват различни символи и числа. Секретен код чрез който кореспондират

И тук говорим за една много малка част от лидери с множество последователи, като обаче те не са кой да е а хора с определена власт. В слоевете на Илюминатите не влизат всички а само такива със статус, титли, власт, пари и достъп до ценна информация. Водени от алчност и ламтеж за още и още те продават душата си на Бафомет.




В днешно време ордена им е превзел територията на САЩ и там властта им е тотална. Джон Кенеди бе последният истински президент на американците. Не се подчини обаче и знаете какво се случи! Обеща да намали военното производство и да спре войната във Виетнам, което пък беше капката да прелее чашата на илюминатите. Линдън Джонсън и ФБР му устроиха засада на площад Дийлей в Далас, Тексас.
Хората по света бяха ужасени от убийството. Невинен мъж на име Лий Харви Осуалд бе обвинен за убиeц. Дори и след побоите и мъченията, той не се призна за виновен. Не му беше позволен достъп до адвокат. ФБР прикри своето участие в атентата. Позволиха на Джак Руби да убие Осуалд на живо по телевизията. Според доклада на комисията Уорън, убиецът на Кенеди е бил Осуалд. Някои членове на комисията бяха известни от ложите на масоните. Линдън Джонсън прекрати разследването по убийството. Робърт Кенеди се кандидатира за президент, обещавайки да спре войната във Виетнам. Той също бе брутално убит! Милиони хора оплакаха смъртта на Робърт Кенеди и смъртта на американската демокрация. Това беше последния опит САЩ да върви по добрия път, по пътя на мира ....

Смятате, че медиите са честни и обективни? Всичко друго са но не и обективни! Не случайно Дейвид Айк – автор на конспиративни теории каза нещо много вярно, оъхвърлено от множеството овчелюдие, но чуто от малкото вярващи и не заслепени:

 „Телевизията е масов хипнотизатор на хората по света. Всяка една минута ни се внушава определена представа за реалността. И тогава, след катопредставата е внушена, когато приемаме информация чрез зрението, ние я редактираме на базата на тази представа. Така че световното население се подлага и страда буквално от една масова хипноза!Какво казваме за хората, които са започнали да виждат манипулацията, която не са виждали преди това? Какво казват и те самите за себе си? Казват: „Събудих се!“. Точно това са направили! Хората са започналида виждат, сякаш някои хипнотизатор е щракнал магически с пръсти! Телевизията е най-големият хипнотизатор на света! Това е истинската причина за нейното създаване!
Сега как гледате на новините? По същия начин нали!? Това което пише тук са глупости!? Жалко, но един ден ще разберете колко вярно е това и колко са били прави хората обявени за конспиратори и болни мозъци с фантазия!

А за войните какво мислите? Дали случилото се в Сирия, Либия, Египет, Украйна и още куп места по света е случайно? Не не е! Повярвайте ми, не е! Всичко това беше добре свършена работа на ЦРУ и ФБР. Всъщност те и всички илюминати спазват една идеология, система или както искате го наречете а именно тази на Хегел. Немецът Георг Хегел е философ и създател на  "Философията за правото". Нея именно следват илюминатите а и той самия, Хегел, не е бил по различен. Та тази идея буквално гласи, че личността трябва да е 100% подчинена на държавата, а държавата трябва да приеме образа на Господ. Война срещу свободата! Власта е в ръцете на държавата а тя от своя страна трябва да е всемогъша и да обединява елита, който е всъщност богатите и свръх богати хора в самата държава. Всички други са поданици на системата и държавата. Той защитава и идеята за "изкуствените конфликти" чрез които се дестабилизира една система, държава или общество и така може лесно да се прокара нова идея в тази вече дестабилизирана държава. 

Всичко което ви се предоставя е лъжа или хайде нека не е всичко, но 98% си е чиста проба дезинформация, лъжа и зрелища за замазване на очите! Риалитита, едни и същи новини показващи как САЩ и ЕС са добрите а всички срещу тях лошите. Една "чалга" заливаща хората от всякъде не само от медиите. знаете ли че парите в света са 90% цифри? Нека всички с депозити опитат да ги изтеглят! какво ли ще се случи?


И докато всички спят илюминатските слоеве си редят дъската с пионките и си играят тяхната игра доста добре. Третата световна война вече е факт - конфликта в Украйна е началото ако не беше и този в Сирия. Спорно е! Медицината, медиите, Интернет и въобще обществото ни ще изчезне такова каквото го познаваме! света ще бъде хвърлен в тотален ХАОС и ще настане "Novus ordo seclorum" - Нов световен ред .......

Коментари

Популярни публикации от този блог

Житните кръгове от Чилболтън.

Какво е да си стриймър и как печелят те