Расата на гигантите и пирамидите


Вярвате ли в гигантите от митовете? Великаните само приказка ли са? А ако ви кажем че, Египтяните не са строили пирамидите!? Да! Вижте това и пак пимислете!

Група от независими изследователи, които работят по този въпрос в продължение на много години и формират истинската картина на това, какво е било на Земята са категорични, че тези гиганти са построили египетските пирамиди, а не египтяните. Тази информация публикува руско онлайн издание.

Жителите на Земята преди 20 000 г са притежавали огромна физическата сила и феноменални умствени способности. Били много различни от нас. Това е цивилизацията, която е съществувала, но никой не знае защо и как е загинала. Хипотезите за краха на толкова силна раса от велукани са много.

В целия свят общият брой на построените пирамиди е повече от 600. Строителството се извършва в строго определена геометрия. Пирамидите са били построени без използването на нито една робска сила. Не познавали такива неща като робство и слуги. Технологията им е проста като геометрия. Използва се и до днес, и тя е общ кофраж!? Целта е била свързване с космическа енергия, използването на която учените все още не знаят как е ставало.

Смята се че тези пирамиди са стеоени върху земни "вентили" и по този начин усилват енергията.

Официалната версия за историята на египетските пирамиди е съвсем друга. След 2600 г. пр.н.е. в Египет били построени много пирамиди. В строителството им участвали хиляди роби. Огромните им размери и съотношението между отделните елементи навеждат на мисълта, че те са били съобразявани с математическите и астрономическите познания на египтяните. Пирамидите били свидетелство за почитта към боговете, но същевременно чрез тях фараоните оставяли в историята траен знак за своето съществуване и могъщество.

Най-известни от египетските пирамиди са трите пирамиди на Хеопс, Хефрен и Микерин. Те са разположени в права линия. Архитект и главен надзирател на строежа е Хемон, роднина на Хуфу. Пирамидите се намират на западния бряг на Нил, в Мемфиския некропол. Древните египтяни са вярвали, че това е земята на смъртта, защото на запад залязва Слънцето. Техните домове са се издигали на източния бряг на реката.

Най-голяма е пирамидата на Хеопс (с височина 147 m и дължина на всяка от четирите страни 230,4 m), която е почтиизцяло запазена. Липсват мраморната облицовка ивърхът ѝ. Варовикът на пирамидата е разграбен, за да се построи Кайро. Пирамидата на Хефрен е по-малка, а тази на Микерин Менкаур е съвсем скромна. От трите пирамиди само тази на Хефрен все още има частично запазена оригинална мраморна облицовка. Те са построени от големи каменни блокове, тежащи средно около 2 тона. Счита се, че е била построена за период от 20 години и строежът ѝ е завършен през 2580 г. пр.н.е.

Но истината май е друга. Май цялата история на древноста е лъжа...удобна лъжа!

Ами ако гигантите са строили всичко и един ден от небето слезли "боговете" и във война победили!? Тогава те узорпирали властта на Земята и всичко било тяхно а то се криело в недрата на планетата. Да, правилно .. Земни изкопаеми! Руди! Само че нямало кой да работи и така трябвало да се направят няколко експеримента с земни видове.

В митовете на всички народи се говори за хибриди. Ето кои са те. Така един ден видели маймуна но по различна. Тя ходела полуизправена. Тук си спомнете мита за Енлиду и картината се изяснява.

Сега имат роби които работят в мините. Но тук не свършва всичко .. нее. То сега започва!

Тази раса владяла хората дълго но един ден дошли други, които се били с поробителите и победили. Така хората били свободни и нарекли тези Богове. Другите и те били Богове но лоши, зли богове.



Така нововладелците на Земята започнали да обучават хората на всичко. След като ги обучили напуснали и оставили всичко на тях. Те, хората, създали велики епоси, песни и митове за боговете, които стигат до нас днес.

Ползвали паметниците на великаните като мислели че са на боговете и ги почитали. Така днес ние четем една история която наричаме легенда и мит, но тя си е реална.

"..годините минаваха и историята се превърна в предание, преданието в мит, митът в легенда и малко по малко тънеше в забрава .."

Коментари

Популярни публикации от този блог

Житните кръгове от Чилболтън.

Какво е да си стриймър и как печелят те