Атлантида - търговската империя от Марс


Кои са атлантите? Къде се е намирала империята им? От стотици години се търси отговор на въпросите, но без успех. През 2014 обаче май отговор имаме и то доста възможен!
Според швейцарски учени изгубената Атлантида е била не на Земята а на нашият комшия - Марс. Според тях дори жителите на Атлантида са търгували с Древен Египет, Асирия, Хетската държава и Страната Пунт.
Учените иследвали древни исторически текстове твърдят че в историята за цар Тут е описано как той загива при катастрофа на космическа совалка заедно с извънземен екипаж.

„Марсианската цивилизация се е самоунищожила или е била унищожена от метеор, а Египет е бил все още в разцвета на силите си”, заяви д-р Стефан Вайс пред журналисти и учени в Берн, Швейцария.

Но жителите са оставили своя следа не само на Земята, но и на Марс. Секретни фотографии, направени на Марс от американски сонди, ясно показват идентичността на остатъци от храмове и статуи на повърхността на Червената планета. Тя буквално е осеяна с подобни на земните пирамиди, храмове, дворци и жилища. Това че не ги виждаме по снимките не значи че те не съществуват.

„Технологиите на древните египтяни, които и досега са необясними за съвременната наука – всичко това, безусловно са технологии, които са се зародили не на Земята, а другаде, в дадения случай на Марс. Убедени сме, че атлантите са търгували с тези технологии с египтяните срещу злато.”

Д-р Вайс и колегата му – египтологът Конрад Ветч заявили, че наскоро са разшифровали древноегипетски текстове, в които дъвсем ясно се посочвало, че Атлантида не е земна империя и се е намирала на Марс. Свитъците описват технологически развита цивилизация, съществуваща извън пределите на нашата планета, в „огромния черен океан на Космоса”.

Свитъците разказват също и за космически пътешествия, космическа совалка и кораб-майка. С тази совалка човекоподобните пришълци са достигнали Земята от кораба-майка. Според д-р Ветч е имало дори маршрут от Земята до Марс с множество станции по пътя.

„На изследователите отдавна е известно, че египтяните са летели, тъй като в гробницата на Тутанкамон е бил открит сложен модел на нещо, което те наричали планер – разказал д-р Вайс пред група журналисти и учени. – В светлината на новата информация, почерпена от свитъците, виждаме, че планерът е играел ролята на космическа совалка. И това е бил именно корабът, който е катастрофирал с Тот на борда.”Не всички участници в конференцията са съгласни с експертите и с тяхната теория. Доктор Сет Рауш – немски историк, смята, че те са отишли прекалено далеч, наричайки марсианската цивилизация Атлантида. „Не се съмнявам, че египтяните са били в контакт с извънземни – казал експертът. – Но докато наистина не огледаме руините на Марс, няма начин да узнаем дали те са остатъци от Атлантида.”

Източник: http://svetovnizagadki.com

Коментари

  1. Джером Кларк имаше такава теория преди години .. още 1998 но никой не го послуша! Сега вее се говори открито а и само за сведение на Марс има руини на градове, които НАСА крие!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар