СССР с успешна мисия до Марс през 1961!?



Вярвате ли в това, че Армстронг е стъпил на Луната през 1969? Вече в 21 век май почти няма съмнения макар и многото конспиративни теории. Какво обаче ще кажете за това, че "На 22 май 1962 година е осъществено първото кацане на Марс"?! Да правилно четете, кацане на Марс!

През 1962 е осъществено и скрито кацане на Марс по линия на тайните проекти на САЩ и СССР. Проекти ползващи една много строго пазена технология отнета от Нацистка Германия през 1945 след края на войната. Технология на антигравитация и извънземни летателни апарати.

Там на Марс е регистрирана атмосфера с температура 4 градуса по Целзий и налягане 704 милибара. Някъде в тайните сейфове и до днес се пазят първите предавания от Марс на английски и Руски език.

Астронавтите предават:
'''Ние сме на Марс и имаме въздух'''.

Има заснет, дори и филм, който е бил строго засекретен, но в последствие кадри от него излизат на бял свят . Факта, че мисията до Марс се е случила, обаче не успява да остане скрит, защото тя е била регистрирана и заснето от английския астроном Сър Уилиам Балентайм с помощта на телескопа ''Jordell-Bank''. Лентата на филма, заснет от Балентайм е разшифрована значително по-късно с помощта на декодер на НАСА. Малко след оповестяването, че има копие на филма, Сър Балентайм загива при странни обстоятелства в автомобилна катастрофа на 06.01.1977 г. Заповедта за неговото унищожаване а и на филма е дадена от съветско-американския Директивен комитет, нямащ нищо общо с правителствата на двете страни, създаден по линия на проект ''Алтернатива - 3''...

Ето хронология на събитията:

През януари 1977 г. NASA чрез своя сътрудник Хари Кърмъл се свързва със сър Уилям Балънтайн - виден радиоастроном, който притежава запис на кацането на Марс.
На 6 януари 1977 г. Балънтайн си уговаря среща с Джон Хъндри, мениджър на международен ежедневник, за да обсъдят оповестяването на филма.
Малко по късно Балънтайн умира на път за Хъндри при мистериозна автомобилна катастрофа, като с него е унищожен и филма.
Колко случайно, нали?
Години по късно, обаче, се оказва че има и друго копие на филма, или по скоро няколко кадъра от целия филм. Те са били пазени в дома на Балънтайн. Така най-после с помощта на същия учен от НАСА, Кърмъл и съпругата на Балънтайн, филмът попада в телевизионния екип на Science Report на английската Scepter TV и е излъчен в следващото предаване на Science Report. Малко след това телевизионният канал получава ''знак'', че ще му бъде отнет лицензът, ако в бъдеще не ограничи предаванията си по темата. Филмът, който е заснет през пилотската кабина, съдържа кратки кадри с уредите на пилотите, които показват атмосферно налягане 704 мили бара и външна температура 4°С.
Астронавтите, чиито също са записани, ликуват и викат: ''Днес е 22 май 1962 г., ние сме на Марс и имаме въздух!'' . . .

Коментари

Популярни публикации от този блог

Житните кръгове от Чилболтън.

Какво е да си стриймър и как печелят те