Кой и защо ликвидира "неудобния" Дж. Ф. К.

"Има заговор в тази страна за поробването на всеки мъж, жена и дете. Преди да напусна тази висока и благородна длъжност, възнамерявам да разкрия този заговор ."

Гоените редове са извадени от реч на Дж. Ф. Кенеди 7 дни преди убийството му!

Цялата реч на Кенеди за фамилия Ротшилд, илюминатите, проект MJ 12, случая Розуел, новия световен ред и още и още - http://bit.ly/NUyLEB

Редовете по долу са нещо което препоръчваме на овцечовека да не чете! Ще го помисли за глупост, ще вдигне кръвно и няма да се чувства добре.
Та да започнем сега. Американския прзидент Кенеди желае да даде път на редица стратегически важни въпроси. Това обаче е нещото което го поставя в остри противоречия с властовите и политически интереси на вече обсебената от илюминатските ложи и организации държава....
Идвайки на власт той започва реформи. Скоро след като става Президент уволнява Шефа на ЦРУ с прекалено много власт и ръководител на амeриканските тайни служби в Европа - Алън Дълес. Категорично иска да ограничи военната активност на ЦРУ в Югоизточна Азия. След като става Президент и научава за случаите и секретните проекти, свързани с НЛО, той иска да разкрие информацията пред обществеността. Смята че так е правилно, но уви не успява. Има намерение да вземе мерки, за да намали платежния дефицит на САЩ. Желае да се насърчи износа на индустриални стоки и да се повиши лихвата на уравнителния данък-оборот върху влоговете на американските граждани в чужбина -поредното нещо, с което международните банкери не се съгласяват. По време на своето президенство, президентът Джон Кенеди успява да проникне в някои тайни, касаещи пришълците, както и участието на ЦРУ в търговията с наркотици за финансиране на тайните проекти. През 1963 година той постави пред "MJ - 12" ултиматум като заплаши групировката, че ако те не прекратят своите машинации, официално ще оповести пред обществото за съществуването им и най-вече за тяхните намерения -въвеждане на Нов Световен Ред на планетата с помощта на Грейовете ( разбирай Сивите пришъкцу), при който те ще бъдат господарите... Президентът Кенеди не е бил член нито на Съвета за Чуждестранни Връзки, нито пък е бил осведомен за тайните проекти "Алтернатива"1, 2 и 3, осъществявани зад гърба му.
Той беше убит в Далас на 22 ноември 1963 година по заповед на "Majestic 12" Първият изстрел, който идва от набедения за убиец Лий Харви Осуалд, не е смъртоносен. Смъртоносният изстрел идва от шофьора на Президентската кола -агент на ЦРУ, който застрелва Кенеди в главата с оръжие, разработено от ЦРУ. Всички свидетели на заговора и атентата срещу него са убити или умират от инжектирания им бързодействащ рак (шофьорът на Кенеди - смъртоносният стрелец в колата умира 3 седмици след атентата).

Така си отива и последния истински демократичен и работещ държавен глава н САЩ. Почивай в мир!

Източник: ANONYMOUS BULGARIA

Коментари

Популярни публикации от този блог

Житните кръгове от Чилболтън.

Какво е да си стриймър и как печелят те