HAARP с опити над България, Сърбия и Хърватска

Порои в Сърбия и Хърватска, дъжд и бури в България. Дори пишейки статията вали а аз съм в буса на Камчия и наблюдавам как вали, следя облачните маси на лаптопа и пия кафе.

Смятате че HAARP Е измишльотина на банда конспиратори!? Е не е.. не е и ще виждате отражение на опитите им все по често. Системата им за контрол на климата е почти готова и тази зима го забелязахме а и сега също. Каква беше тази топла зима на Балканите а САЩ и Канада ги скова -45? Случва се нали? Да ама помните ли скоро свястна зима със сняг и лято без порои? Аз не .. в последните 3,4 години поне.. Ако излезем прави обаче какво! Ами нищо ще сме си прави а някой ще налага новия световен ред и ще управлява климата. Чемтрейлс вече са ежедневие и атмосферата е напоена доста. Доста за да може HAARP да функционира на 100% ... Отворете си очите сега иначе ще е късно!

Още информация:
* Wikipedia - HAARP
* Wikipedia - Чемтрейлс
* Интервю с Еленко Ангелов по темата
* TV7 - Инженер Петко Ганчев направи демонстрация за зрителите на TV7 с умален модел на ХААРП
*

Коментари

  1. Анонимен17/9/14 18:44

    сащ не могат безнаказано да си правят войни и експерименти с климата-порои,градушки,земетресения,гмо-отрови,канцерогенни задължителни ваксинации за стерилизиране на населението,изкуствени кризи и приватизации за разграбване на икономиките на държавите за да теглят големи заеми ,шистов и въглищен заг с които шеврон направи тлеещи пустини огромни земни територии.....и още ,и ощеееее!!!! сащ и агресивната и политика на терор спрямо целия свят трябва да се криминализира!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/9/14 11:49

    Абе не могат ама си ги правят .. щото сме подлоги

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Житните кръгове от Чилболтън.

Какво е да си стриймър и как печелят те