Странен фотонен облак в Слънчевата система активизира пирамидите по цял свят

НАСА представлявайки фактически монополист за цялата космическа информация е много възможно да скрива данните за странните облаци от фотони, които сега на практика са обхванали цялата Слънчева система. Но отделни сведения все пак са се просмукали от някои учени! И сега в зависимост от това как зловещият облак прониква в Слънчевата система, той започва да въздейства на Слънцето и Планетата по необясним начин. Удивително е, че в зависимост от това, как тази енергия се врязва в нашето пространство, някои от най-известните пирамиди се активизират и започват да изработват интензивно излъчване. Няколко от случаите, когато мощни видими пакети (енергия) са се изхвърляли в пространството, възможно е по посока на фотонния облак, са се оказали много добре документирани! В същото това време хората по целия свят са започнали да отбелязват и да записват странни плашещи звуци и шумове, които правят впечатление, като че ли земята стене и плаче. Всички тези явления, включвайки още и никога не виждани досега гигантски турболентни изригвания на Слънцето, най-вероятно се провокират от присъствието на фотонния облак, което в определени кръгове е получило обобщаващото название „ потенциал на пространството от събитията на Съдния ден”.

Древните пирамиди са се събудили след хиляди години сън и е възможно да изхвърлят пакети енергия по посока на приближаващия се облак. Някои от туристите са крещели, други спешно са снимали с видеокамерите си на мобилните си телефони, по време когато пирамидата на маите е издавала грохот. Но това не е било вследствие на земетресение, защото в следващия момент блестящ лъч от светлина се е изстрелял в космоса, а благоговейните зрители са утихнали, така и не осъзнавайки, какво означава това.

Но пирамидата на Кукулкан, изпращаща стълб от невероятна енергия в космоса, не е била единствената пирамида, в която са били отбелязани аномални явления. През 2009 и 2010 г. над босненските пирамиди са сияели тънки лъчи от чиста енергия, излъчени в пространството.

Неотдавна китайското правителство е започнало внимателно да следи пирамидата Xianyang започваща да показва признаци на активност. Миналата година група от учени е изследвала пирамидата и смята, че тя може да има извънземен произход.

Този удивителен инцидент, по време на който е последвал взрив от излъчена енергия и засвидетелстван и фиксиран на лента. Взривът от излъчената енергия от върхът на знаменитата ацтекска Пирамида на Луната в Теотикуакан в Мексико.

Енергийните пакети, вихри, смерчове са с изключителна сила … Какво означава това? Накъде се насочва тази енергия и защо? Как се е активирала тайнствената сила на тези мълчаливи каменни часови, спокойно стояли си в продължение на много векове…. докато нещо не е нарушило техния сън? Какво ги е върнало към живот? Може би нещо още по-невероятно, от колкото активността на пирамидите представлява идването на незнайна сила от галактическата пустота, от която в сегашно време е обкръжена по-голямата част от Слънчевата система.

НАСА и Европейската космическа агенция в продължение на две години нееднократно предупреждаваха целия свят за приближаването на катастрофа, която може да се развие в периода 2012 – 2013 година. Но в това твърде малко хора се вслушаха. Сега известният астрофизик Алексей Дмитриев твърди, че ставащото в същност е още по-лошо, отколкото НАСА и ЕКА са прогнозирали в своите редупреждения. Цялата ни Слънчева система е влязла в огромни, потенциално опасни, междузвездни облаци от енергия.

Доктор Дмитриев е пояснил, че разшифрирането на съобщенията от сондите на Voyager 1 и Voyager 2 – ясно показва, че цялата Слънчева система се намира под заплаха. Нещо повече, Мерав Офер, хелиофизик изследовател от университета Джордж Мейсъ поканен от НАСА твърди, че този междузвезден облак от енергия е неустойчив и турбулентен.

Руски учен също твърди, че този облак от фотонна енергия предизвиква възбуждане на атмосферата на планетата и особено на нашето Слънце. Как този междузвезден облак от енергия оказва влияние и взаимодейства със слънцето – до последно не е ясно. Сега обаче се разбира, че следствие от това се явява усилването на слънчевата активност, в резултат на която се получава нейната по висока енергийна честота и нестабилност. Магнитните потоци влизащи във взаимодействие със слънчевата магнитосфера и геомагнитното поле на земята могат да доведат до изменение на базовите полета, до възникване на аномални вихри на полето. Следствие от това може да стане промяната на полюсите на магнитното поле на Земята, резки колебания в климата – и най-удивителното – атмосферни и подземни звуци, които могат да бъдат фиксирани по цялата планета.

Пирамидите са естествени хранилища на енергия на Земята, те са по своему кондензатори, които се определят от силата на магнитното поле на планетата – изпускат и изстрелват пакети от чиста енергия в пространството по поска на облака обхващащ нашата беззащитна планетна система. Прогнозираните звуци са фиксирани и записани и горещо обсъждани започвайки от пролетта на 2011 година. Напоследък някой записи са се появили в Youtube . В коментарите оставени от ползватели от различни страни се долавя недоумение, а понякога изплашени хора искат обяснение за произхода на тези звуци. И в това време в което някои от тях определено представляват подправка и мистификация, други са истинни записи на подземни и атмосферни звуци.

В скорошно интервю, дадено на списание GEOCHANGE за странните звуци, фиксирани в сегашно време, известният учен, професор д-р Елчин Халилов е дал следното обяснение: … Възможната причина за тези звуци … може да лежи в ядрото на Земята. Работата е в това, че ускорението на дрейфа на северния магнитен полюс на Земята, който се е увеличил повече от 5 пъти за периода 1998 до 2003 г. е довело до това, че днес в базовите точки се фиксира повишаване на нивото на интензивност на енергийните процеси в ядрото на Земята. Това е вследствие на взаимодействието на процесите във вътрешните и външни ядра, които на свой ред формират геомагнитното поле на Земята.

„Между другото, така както ние вече ви съобщихме, на 15 ноември 2011 година всички станции на ATROPATENA, които записват тримерните колебания на гравитационното поле на Земята, почти едновременно са регистрирали мощни гравитационни импулси. Станциите са развърнати в Истанбул, Киев, Баку, Исламабат и Джакарта, разстоянието между първата и последната от тях е около 10000 км. Такова явление е възможно единствено в този случай, ако източникът на това излъчване се намира на нивото на ядрото на Земята. Това огромно изхвърляне на енергия от ядрото на Земята в края на миналата година беше по своему сигнал за началото на прехода на вътрешната енергия на Земята в по-нова активна фаза."
Източник: http://otkrovenia.bg Снимка: pik.bg

Коментари