Пирамидите по цял свят излъчват сигнал към космоса

Древните пирамиди по света внезапно са се активизирали и излъчват мощна светлинна енергия към Космоса, твърдят руски медии. Явлението се наблюдава вече месец от каменните конструкции на полуостров Юкатан в Мексико, край град Сиан в Китай и Карал в Перу.

Засега не е регистриран светлинен лъч от пирамидите в Египет. Много хора са станали свидетели на това как пирамидите излъчват мощен светлинен стълб в небето. Има дори снимки и видео на това необикновено явление, като експертната оценка е, че кадрите не са манипулирани, пише в. "Всеки ден".

Единственото сигурно за древните пирамиди в различни части на света е, че са строени почти по едно и също време. Учените са все по-убедени, че те не са древни гробници, тъй като нито една мумия не е открита в тях. Сега обаче предизвикателството пред науката е още по-голямо, защото трябва да намери логично обяснение на светлинните лъчи, които излизат от древните градежи. "Това, че пирамидите са започнали да се събуждат от хилядолетен сън, само по себе си е уникално явление. Смятам, че сме длъжни не да игнорираме очевидните факти, а да се опитаме да определим защо те имат място в момента. Става въпрос не за единичен случай, а за масово явление, което се наблюдава от Азия до Южна Америка", убеден е астрофизикът Антон Ермоленко.

Източник: pik.bg

Коментари