Конник на Апокалипсиса се появява в Египет


Годината е 2011 а в Египет е разгара на революцията и гражданската война. Всички медии излъчват преки включвания, предават по новините постоянно за събитията в размирния район и тук излиза един клип на който се вижда странен бледо-зелен облак който се движи между хората докато те водят сражение.



При един по обстоен поглед на бледия обект забелязваме че той поразяващо много прилича на конник. Да, на конник! Кой конник обаче? Ако се замислим малко веднага зеленикавият блед конник ще изплува в главите ни, като единият от Конниците на Апокалипсиса. Те са бял, черен, червен и ... бледо зелен. Какво обаче представлява този конник?

Ето какво пише за зеленият конник в Библията:  
“И видях, и ето блед кон и името на яздещия беше смърт, и адът вървеше подире му; и даде им се власт над четвъртата част от земята да умъртвят с меч, с глад, с мор и със земните зверове."

Какво съвпадение нали? Или не е съвпадение? Поява на Антихриста, който ще промени мисленето на хората. Той ще създаде нова религия с празник в четвъртък, денят на Тор. това поне се предсказва в древните текстове. 

Какво ли иска да предскаже появата на този  конник в Египет? Дали е свидетелство за идването на края? Преценете сами, ние не ви убеждаваме в нищо.




Коментари

Популярни публикации от този блог

Житните кръгове от Чилболтън.

Какво е да си стриймър и как печелят те