НАСА откри руйни на древен град на Марс! (СНИМКИ)

 


От НАСА качиха на сайта си снимки на червената планета, но явно са пропуснали да прегледат всички и ентусиасти УФО-лози откриха няколко странни фотографии на повърхността на Червената планета, на които се виждат . . . руини на древно селище или сграда!?

Снимките не са обработвани по никакъв начин и са напълно автентични, обясняват хората разпространили ги в интернет. От НАСА все още не дават официално становище, но е странно , че вече тези снимки са свалени от огициалната страница на Космическата организация.  




Според теории на Марс преди няколко милиона години е живяла високоразвита цивилизация, която загинала поради апокалипсис на планетата. Възможно е те сами да са го предизвикали, а може и да е била друга причината. На Червената планета не веднъж са падали метеорити. Това е възможната причина и за изчезването на цивилизацията на Марс и липсата на атмосфера сега. Както знаем на Марс има няколко огромни кратера с диаметър на 100км (Гал, галилей и др) а и има два, които са с диаметър 300+ километра: Нютон и Хершел

Дали самите Атланти не са живели там преди да пристигнат на Земята? Това остава в сферата на догатките.


Източник: huffingtonpost.co.uk/

Коментари

Популярни публикации от този блог

Житните кръгове от Чилболтън.

Какво е да си стриймър и как печелят те