НАСА, Флота и Пентагона признаха съществуванети на НЛО

Знаем че пишем малко късно тази статия и вероятно вече знаете доста по темата, но имахме нужда от време да повярваме на думите от видеата, които се появиха в Интернет пространството. Когато излезе и официалното становище на Американският флот а след това го потвардиха и от Пентагона, стана ясно, че тук вече не говорим за мистификация.

За незапознатите да споделим, че преди няколко дни (19.09) Американският флот и Пентагона застанаха твърдо зад автентичността на трите видеа в YouTube показващи НЛО и срещата му с американските военни. Коментарите на снимащите са доста искренни, леко уплашени? и показващи само едно. НЛО не е мистификация! Този феномен е реален!

Още по темата можете да прочетете ТУК.



Та на 19. 09. 2019 се случи един прецедент! Нещо, което сега може би не осъзнаваме , но историята ще оцени. Дали заради толкова многото деветки или просто е случайност, но тази дата може би ще се окаже съдбоносна за нас, като цивилизация. Не е първият път в който някой от посочените обявяват нещо подобно, но за първи път те споделят видеоматериал зад който застават и не се притеснват.
Сякаш обществото вече е притръпнало, обаче, и дори сега се появиха спекулации, че това е лъжовно и някак съмнението насадило се в хората, уби онзи УАУ ефект. Да те и самоте военни не са глупави. Умишлено чак сега споделиха нещо подобно. Не е първият случай, няма да е последният, бъдете сигурни, но годините на отричане и пускане на филми в които се казва как НЛО е феномен от Земен тип и няма нищо странно в него, накараха обществото да си каже: "Ами да, какво ми пука за НЛО! То на тях не им пука, че на мен ли!" и така интереса сега е паднал до минимум. Не че трябва всеки да е уфолог, но преди 20 години представяте ли си какво щеше да стане ако от Пентагона кажеха нещо подобно.



Те и записите не са от сега, а са от 2004 и 2015, но факта, че някак тези колоси в убеждаването на хората как НЛО не е нищо странно да кажат "Да НЛО е нещо необяснимо все още!" си е доста голяма работа. Дори Джо Градишър, говорител на Американският флот, обяви че вече няма да се толерира прикриването на подобен вид срещи, понеже те са нещо, което заслужава по задълбочени изследвания и може дори да застарши живота на военните. Разбир се тези думи не бива да се приемат, като чиста монета, понеже надали точно военните не са запознати с феномена. Да пилота може би не е но онези офицери и елита на Американската армия, едва ли бъркат в носовете си, когато се случи нещо таква. А то се случва често, споделя Джейк Сандърс, млад военослужещ към флота.

Истината скоро ще излезе. Залъче по залъче се поднася на нас и се забелязва как феноменът вече не е табу. НАСА заговори за живот на други планети и инвестира много милиарди в проучвания, Пентагона засили интереса си към НЛО и защитата на САЩ от космически атаки, Русия от доста време приема НЛО за нещо нормално и дори има звено към армията занимаващо се с подобни случаи и още и още . . .
Дали ще имаме официално признание че не сме сами? Да приятели, ще стане. Не знам дали ще е след година, десет или двадесет, но ще го има.

Статия: Димитър Х. Добромиров

Коментари

Популярни публикации от този блог

Житните кръгове от Чилболтън.

Какво е да си стриймър и как печелят те